September 2016 archive

Percutian ke Jepun

Sepanjang umur saya ni belum pernah lagi saya naik flight pergi mana-mana walaupon dalam negara.

Tapi saya berangan & simpan impian untuk pergi bercuti ke Jepun bersama family saya. Orang kata tak salah kita berangan kan..hihi

Pemandangan Gunung Fiji

Bila ajak husband pergi sini dia akan jawab simpan duit dan buat biz shaklee betul-betul..

Nak harap kan duit makan gaji memang boleh tapi percutian budget tak boleh nak mewah-mewah.

Perbelanjaan ke sana mungkin menelan ratusan ribu ringgit sebab nak bawak semua orang-orang kesayangan saya sebab mereka yang sentiasa menyokong saya.

Bila target nak pergi opkos kena jadi wahm dulu. Baru best pergi bercuti tanpa perlu pikir hal kerja. Baru la dapat bercuti dengan tenang & aman. Tak gittew..

Wowww..cantik sangat!!

Semoga impian saya nak bawak my big family ke sini tercapai sebab Jepun ni tersangat lah cantik tempatnya. So kena start menabung usaha dan kerja keras dari sekarang.

Bagi anda yang mempunyai impian seperti saya, jom sertai biz shaklee dengan saya. Jangan ragu-ragu untuk hubungi saya. Saya sedia membantu anda.

Call/SMS/WhatsApp: +6012-935 1082

Kawasan COD: Kuantan-Beserah-Bt.Hitam-Sg.Karang-Balok-Gebeng

Shaklee ID: 960126

FB:Sulhana Shuhaimi

Tips Untuk Anak Sihat Bijak & Cergas

Setiap kali ammar nampak ibu ambil vitamin dia pon mesti minta vitamin dia.

Ibu..nak min (vitamin) 😄

Chewable Vitamin C favourite Ammar

Saya memang beri ammar makan chewable vitamin C shaklee untuk tingkatkan imunisasi badan dia.

Maklum la ammar ni duduk dengan pengasuh yang jaga 2 orang lagi sebaya dia.

Bila sorang demam, batuk atau selsema mula berjangkit. Tp alhamdulillah ammar sangat jarang demam.

Ibu pengasuh dia pon cakap ammar kalau demam cepat baik.

Kalau dia selsema atau batuk pon saya akan ikhtiar bagi vitamin c ni sehinggalah selsema dan batuk dia baik sendiri.

Jika anda ibu seperti saya yang inginkan yang terbaik untuk anak anda, hubungi saya segera.

Call/SMS/WhatsApp: +6012-935 1082

Kawasan COD: Kuantan-Beserah-Bt.Hitam-Sg.Karang-Balok-Gebeng

Shaklee ID: 960126

FB:Sulhana Shuhaimi

 

ESP Shaklee Kegemaran Saya

ESP Shaklee adalah antara supplement favourite saya.

Sejak Ramadhan ni memang tak pernah miss. Sangat-sangat memerlukan esp lebih-lebih lagi preggy mommy macam saya.

Alhamdulillah saya sentiasa bertenaga walaupun selepas balik kerja. Masih boleh ke pasar dan menguruskan anak serta rumahtangga.

Insyaallah akan teruskan ambil esp kerana khasiatnya yang begitu banyak.

#tsunamishaklee

5th Month Pregnancy

Jika anda ibu mengandung yang ingin cergas seperti saya, jom dapatkan segera ESP shaklee. Hubungi saya:

Call/SMS/WhatsApp: +6012-935 1082

Kawasan COD: Kuantan-Beserah-Bt.Hitam-Sg.Karang-Balok-Gebeng

Shaklee ID: 960126

FB: Sulhana Shuhaimi