Archive of ‘Biz Shaklee’ category

Menarik Ke Bonus Pengedar Shaklee

Menarik sangat ke bonus yang di tawarkan oleh shaklee kepada pengedarnya yang berdaftar? Hari-hari kami SID (Shaklee Independent Distributor) ni dok canang pasal Shaklee. Mahunya tak menarik. Kalau tak best tak kan la kami para SID ni masih setia bersama bisnes shaklee kan.

Sistem pembayaran bonus sahaja dah cukup unik. Kenapa saya kata unik. Unik sebab sistem pembayaran bonus shaklee adalah di patenkan. Maksudnya tiada syarikat MLM lain yang boleh ‘copy paste’ cara pembayaran bonus shaklee. Kalau tiru boleh di saman tau!!

(more…)

Bisnes Modal Kecil Tapi Untung Berganda

Bisnes modal kecil tapi untung berganda. Masih wujud ke bisnes macam ni zaman sekarang? Jangan tak percaya ya, memang ada bisnes yang macam ni wujud di Malaysia. Terus terang dulu saya memang tak pernah terfikir pon nak berbisnes ni.

Tapi bila saya hampir di berhentikan kerja, saya decide untuk terjun ke dalam bisnes online secara serius. Bukan apa, kita dah terbiasa ada duit gaji sendiri. Tentu rasa tak best kalau tiba-tiba sahaja dah takde duit masuk dalam bank. Lagipon bila ada duit sendiri boleh juga ringankan tanggungjawab suami.

(more…)

Percutian ke Jepun

Sepanjang umur saya ni belum pernah lagi saya naik flight pergi mana-mana walaupon dalam negara.

Tapi saya berangan & simpan impian untuk pergi bercuti ke Jepun bersama family saya. Orang kata tak salah kita berangan kan..hihi

Pemandangan Gunung Fiji

Bila ajak husband pergi sini dia akan jawab simpan duit dan buat biz shaklee betul-betul..

Nak harap kan duit makan gaji memang boleh tapi percutian budget tak boleh nak mewah-mewah.

Perbelanjaan ke sana mungkin menelan ratusan ribu ringgit sebab nak bawak semua orang-orang kesayangan saya sebab mereka yang sentiasa menyokong saya.

Bila target nak pergi opkos kena jadi wahm dulu. Baru best pergi bercuti tanpa perlu pikir hal kerja. Baru la dapat bercuti dengan tenang & aman. Tak gittew..

Wowww..cantik sangat!!

Semoga impian saya nak bawak my big family ke sini tercapai sebab Jepun ni tersangat lah cantik tempatnya. So kena start menabung usaha dan kerja keras dari sekarang.

Bagi anda yang mempunyai impian seperti saya, jom sertai biz shaklee dengan saya. Jangan ragu-ragu untuk hubungi saya. Saya sedia membantu anda.

Call/SMS/WhatsApp: +6012-935 1082

Kawasan COD: Kuantan-Beserah-Bt.Hitam-Sg.Karang-Balok-Gebeng

Shaklee ID: 960126

FB:Sulhana Shuhaimi